Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
Napi események

Harmadik hónapja osztanak élelmiszercsomagot a rászorulóknak Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP) keretében - közölte a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerdán Püspökladányban.
2017-08-16 16:28

Arra kérte Cserdi polgármestere az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, hogy ne ijedjen meg a cigánykérdéstől. Bogdán László a Hír TV Newsroom című műsorában azt mondta, hogy nem kérte fel őt hivatalosan Botka László a közös munkára.
2017-08-15 17:12

Az Állami Számvevőszék elnöke által jóváhagyott ellenőrzési programot megkapták az ellenőrzött szervezetek vezetői és az ellenőrzést végző számvevők. Az ellenőrzési program az önkormányzat integritás- és belső kontrollrendszer, valamint az önkormányzat egyes befektetéseinek ellenőrzési kérdéseit tartalmazza.
2017-08-15 17:05

Az oroszlányi önkormányzati tűzoltók eloltották a lángokat. Összehordott szemét kapott lángra Oroszlány külterületén, a Német dűlő közelében. A tűzesethez az oroszlányi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.
2017-08-15 17:03

Évek óta küzdenek a helyiek, hogy az önkormányzat ne egy szántóként kezelje a különleges lápot Rákospalotán. A kiemelkedő értékű élőhelyet a környék beépítése fenyegeti.
2017-08-15 17:02

Az önkormányzatok is segítik az erre rászoruló lakóikat az iskolakezdés idején. Sok önkormányzat kínál beiskolázást segítő támogatást a szülőknek, mely általában 5-10 ezer forint környékén mozog, és jellemzően utalvány formájában kapják meg az érintettek.
2017-08-15 17:02

A Magyarok kenyere jótékonysági program augusztus 20-i központi - számos programot kínáló - pécsi ünnepségének házigazdája Sebestyén Márta népdalénekes lesz. Az ünnep lelkiségét Böjte Csaba ferences rendi szerzetes biztosítja - tudatták a szervezők kedden az MTI-vel.
2017-08-15 16:59

Hétfő estére állították helyre az áramszolgáltatást az Őrségben az E.ON szakemberei, a csütörtök éjszakai vihar okozta károk felszámolása azonban a következő napokban is folytatódik - közölte az áramszolgáltató szóvivője az MTI-vel.
2017-08-15 16:58

Információs pavilon nyílt Szombathely Európa Kulturális Fővárosa (EKF) pályázatának népszerűsítésére kedden a vasi megyeszékhely főterén. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) Szombathely polgármestere az október közepéig nyitva tartó pavilon megnyitásakor hangsúlyozta: ahhoz, hogy decemberben a legjobb pályázatot adhassák be, szükség van a helyiek támogatására, ötleteire, véleményük megismerésére.
2017-08-15 16:57

Közel 700 millió forintot szán a kormány az észak-magyarországi, valamint észak-alföldi lovas turisztikai infrastrukturális fejlesztésekre - jelentette be a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Harsányban, kedden.
2017-08-15 16:57

Előző Következő